ÎȚI DOREȘTI UN ZÂMBET PERFECT, CA DE ACTOR?

Acum îl poți avea cu ajutorul cosmeticii dentare!

PROGRAMEAZĂ-TE
Cosmetică Dentară la Cabinetul Stomatologic CrinaDent din Cluj-Napoca Dr. Crina Lobonț

Ce este și ce include cosmetica dentară:

În zilele noastre este foarte important să ai un zâmbet perfect, care este dat și de o dantură pe măsură. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților, la ora actuală există diverse mijloace terapeutice care au ca și finalitate, obținerea zâmbetului mult dorit.

Periaj profesional

Un prim pas este igiena orală și anume, pe lângă periajul pe care și-l face pacientul acasă, din când în când, dinții necesită un periaj profesional, care ajută la o mai bună îndepărtare a plăcii bacteriene.

Detartraj

De asemenea, acolo unde este cazul, se face și detartraj, pentru a îndepărta tartrul dentar.

Igiena orală

Igiena orală este importantă atât pentru menținerea sănătății dinților, cât și pentru menținerea sănătății întregului corp. O igienă deficitară duce la apariția inflamației gingivale (gingivită), iar menținerea acestei inflamații timp îndelungat, poate duce, în final, la apariția bolii parodontale și la pierderea dinților. Prin urmare, este necesar ca pacienții să trateze serios această problemă. După ce pacientul a beneficiat de o curățare profesională, poate să opteze pentru albirea dinților.

Albirea Dinților

Albirea dentară este o metodă non-invazivă de a schimba culoarea dinților și de a obține un zâmbet perfect. Albirea se poate face prin mai multe metode și anume:

  • albirea dinților cu gel care se aplică în gutiere este o metodă simplă, pacientul putând aplica gelul acasa
  • albirea dinților în cabinetul stomatologic - gelul de albire se aplică pe dinți de către medicul stomatolog. Avantajul acestei metode este că rezultatul se vede imediat și e mai de scurtă durată

Sigilarea suprafețelor ocluzare

Sigilarea suprafețelor ocluzare, a molarilor și premolarilor. Are ca scop prevenirea apariților carilor. Prin sigilare se aplică un material compozit în santurile si foseturile acestor dinți, impiedicând astfel retenția de alimente și acțiunea bacterilor. Pentru cine sunt aceste proceduri și când se folosesc? Manoperele profilactice se adreseaza tuturor pacientilor, inclusiv copiilor, deoarece este importanta atat sigilarea dintilor temporari, cat si a celor definitivi. Se recomanda prezentarea la medicul dentist in vederea depistarii afectiunilor dentare si gingivale, o data la 6 luni.

În cazul în care pacientul are nevoie de o reabilitare mai complexă și anume coroane sau punți dentare, acesta poate alege lucrările de ceramică pe zirconiu sau cele integral ceramice. Deoarece aceste tipuri de lucrări nu au în structura lor metal, estetica dentară este una mult superioară față de lucrările metalo-ceramice. Toate aceste metode reprezintă calea spre zambetul dorit de fiecare pacient.

Te așteptăm să te programezi pentru un consult de specialitate pentru a putea stabili împreună care e cea mai bună soluție pentru tine și care e cel mai bun plan de tratament pe care îl poți urma!

Sună acum pentru o programare! 0740224935

Programează-te

Întrebări frecvente despre cosmetica dentară

Răspundem întrebărilor tale despre cosmetica dentară. Citește mai departe răspunsul la cele mai populare întrebări despre tratamentele stomatologice de cosrmetică dentară.

Ce este cosmetica dentară?

Cosmetica dentară este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe îmbunătățirea esteticii dentare. Aceasta poate include proceduri precum albirea dinților, proteze dentare, coroane dentare, implanturi dentare și multe altele.

Care sunt cele mai populare proceduri de cosmetica dentară?

Cele mai populare proceduri de cosmetica dentară includ albirea dinților, fațete dentare, proteze dentare și coroane dentare.

Cum funcționează albirea dinților?

Procedura de albire a dinților implică aplicarea unui gel de albire pe suprafața dinților, care apoi este activat de o sursă de lumină specială. Acest proces descompune petele de pe dinți și îi face mai albi.

Care sunt beneficiile protezelor dentare?

Protezele dentare pot ajuta la înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, restabilind funcția masticatorie și îmbunătățind aspectul estetic al zâmbetului.

Ce sunt coroanele dentare și când sunt necesare?

Coroanele dentare sunt proteze dentare care acoperă întregul dinte și se fixează cu ajutorul unui adeziv special. Acestea sunt necesare în cazul în care un dinte este deteriorat sau afectat de carii, sau după o procedură de canal radicular.

Pot implanturile dentare să înlocuiască dinții lipsă?

Da, implanturile dentare sunt o opțiune populară pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea implică plasarea unui șurub din titan în osul maxilar, urmat de fixarea unei proteze dentare pe acesta.

Ce este o fațetă dentară?

O fațetă dentară este o proteză subțire de porțelan sau material compozit care se aplică pe suprafața dinților pentru a îmbunătăți aspectul estetic al acestora. Acestea sunt utilizate pentru a acoperi pete, fisuri sau alte imperfecțiuni ale dinților.

Cât timp durează procedurile de cosmetica dentară?

Timpul necesar pentru o procedură de cosmetica dentară depinde de tipul de procedură. De exemplu, albirea dinților poate dura între o jumătate de oră și o oră, în timp ce implanturile dentare pot necesita mai multe vizite și poate dura câteva luni.

Este cosmetica dentară dureroasă?

În general, procedurile de cosmetica dentară nu sunt dureroase, dar este posibil să se simtă o ușoară sensibilitate sau disconfort după procedură. Dentistul tău poate prescrie medicamente pentru a ajuta la reducerea disconfortului.

Cum pot găsi un dentist calificat în cosmetica dentară?

Pentru a găsi un dentist calificat în cosmetica dentară, poți începe prin a căuta recomandări de la prieteni sau familie. De asemenea, poți căuta pe internet sau pe site-urile organizațiilor stomatologice pentru a găsi un dentist cu experiență în cosmetica dentară. Asigură-te că verifici recenziile și evaluările altor pacienți pentru a avea o idee mai bună despre experiența lor.

Cât costă procedurile de cosmetica dentară?

Costul procedurilor de cosmetica dentară variază în funcție de tipul de procedură și de locația geografică. De exemplu, albirea dinților poate costa între 500 și 1500 de lei, în timp ce implanturile dentare pot costa de la câteva mii de lei până la zece mii de lei sau mai mult. Este important să discuți cu dentistul tău despre costuri și să verifici dacă asigurarea ta dentară acoperă sau nu procedurile de cosmetica dentară.

Pot beneficia de proceduri de cosmetica dentară dacă am probleme dentare sau gingivale?

Înainte de a efectua orice procedură de cosmetica dentară, este important să ai o sănătate dentară bună. Dacă ai probleme dentare sau gingivale, acestea trebuie tratate înainte de a efectua orice procedură de cosmetica dentară. Discută cu dentistul tău despre opțiunile disponibile pentru a trata problemele dentare și gingivale.

Ce trebuie să fac pentru a menține rezultatele procedurilor de cosmetica dentară?

Pentru a menține rezultatele procedurilor de cosmetica dentară, este important să ai o igienă orală bună și să vizitezi dentistul regulat pentru examinări și curățare profesională. Evită consumul de alimente și băuturi care pot păta dinții, cum ar fi cafeaua, vinul roșu sau tutunul. De asemenea, poți utiliza produse de îngrijire dentară special concepute pentru a menține strălucirea dinților și a preveni pătarea lor.

Investește în sănătatea și frumusețea zâmbetului tău

Bucură-te de un corp sănătos, crește-ți imaginea de sine, acum știi că poți reuși orice îți propui!

Programează-te la consultație de cosmetică dentară la CrinaDent pentru a beneficia de servicii stomatologice excelente.

Cosmetică Dentară Cluj CrinaDent Dentist Cluj-Napoca

Când și unde ne găsești

Îți stăm la dispoziție pentru toate serviciile de stomatologie în regim normal sau de urgență.
Serviciile de stomatologie în regim de urgență sunt non stop, și în funcție de situație evaluăm și vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție
Telefon urgențe: +40 740 224 935

Adresa
Str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca
Telefon/
WhatsApp

Sună pentru urgențe: +40 740 224 935

Programări: +40 740 224 935

Sau scrie în Whatsapp: +40 740 224 935

Email

Ne poți contacta și prin e-mail: contact@crinadent.ro

Cabinet stomatologic în Cluj - Napoca | CrinaDent

EȘTI PENTRU PRIMA DATA LA CABINETUL STOMATOLOGIC CRINADENT, CLUJ?

Ai făcut o alegere înțeleaptă să investești în sănătatea ta!

PROGRAMEAZĂ-TE
Medic Stomatolog cluj-napoca Dr. Crina

Ce trebuie să știi înainte să mergi prima dată la stomatolog?

Stomatologul e viitorul tău prieten

El te va ajuta să înțelegi starea ta de sănătate și te va îndrepta să alegi care e cea mai bună decizie pentru tine. Te va preveni și te va sfătui cum poți să rămâi sănătos și fericit. Te va ajuta să ai o imagine de sine mai bună și un zâmbet mai frumos.

Tratamentele stomatologice moderne se desfășoară în absența totală a durerii datorită anesteziei

Efectuate profesionalist nici unul din tratamentele stomatologice nu trebuie să doară. Se prea poate să existe un anumit disconfort, dar durerea e o excepție și nu o regulă.

Ce acte ai nevoie ca sa mergi la dentist?

Se pot descarca de aici o file_download fișă de pacient cu mai multe întrebări legate de istoricul tău medical de până acuma, acest lucru ajuta stomatologul să știe ce fel de tratamente sau medicamente ți se pot aplica sau care nu.

Ce analize medicale ai nevoie cand mergi prima data la un stomatolog?

E recomandat să faci câteva radiografii dentare înainte de a începe un tratament stomatologic, dar pentru a ști exact ce fel de radiografie, la care dinte sau unde se pot face radiografiile dentare, vă încurajăm să veniți la un control pentru a stabili împreună care va fi strategia după care vom lucra și care e lista de tratamente stomatologice de care aveți nevoie.

Sună acum pentru o programare! 0740224935

Programează-te

Întrebări frecvente despre cosmetica dentară

Răspundem întrebărilor tale despre cosmetica dentară. Citește mai departe răspunsul la cele mai populare întrebări despre tratamentele stomatologice de cosrmetică dentară.

Ce este cosmetica dentară?

Cosmetica dentară este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe îmbunătățirea esteticii dentare. Aceasta poate include proceduri precum albirea dinților, proteze dentare, coroane dentare, implanturi dentare și multe altele.

Care sunt cele mai populare proceduri de cosmetica dentară?

Cele mai populare proceduri de cosmetica dentară includ albirea dinților, fațete dentare, proteze dentare și coroane dentare.

Cum funcționează albirea dinților?

Procedura de albire a dinților implică aplicarea unui gel de albire pe suprafața dinților, care apoi este activat de o sursă de lumină specială. Acest proces descompune petele de pe dinți și îi face mai albi.

Care sunt beneficiile protezelor dentare?

Protezele dentare pot ajuta la înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, restabilind funcția masticatorie și îmbunătățind aspectul estetic al zâmbetului.

Ce sunt coroanele dentare și când sunt necesare?

Coroanele dentare sunt proteze dentare care acoperă întregul dinte și se fixează cu ajutorul unui adeziv special. Acestea sunt necesare în cazul în care un dinte este deteriorat sau afectat de carii, sau după o procedură de canal radicular.

Pot implanturile dentare să înlocuiască dinții lipsă?

Da, implanturile dentare sunt o opțiune populară pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea implică plasarea unui șurub din titan în osul maxilar, urmat de fixarea unei proteze dentare pe acesta.

Ce este o fațetă dentară?

O fațetă dentară este o proteză subțire de porțelan sau material compozit care se aplică pe suprafața dinților pentru a îmbunătăți aspectul estetic al acestora. Acestea sunt utilizate pentru a acoperi pete, fisuri sau alte imperfecțiuni ale dinților.

Cât timp durează procedurile de cosmetica dentară?

Timpul necesar pentru o procedură de cosmetica dentară depinde de tipul de procedură. De exemplu, albirea dinților poate dura între o jumătate de oră și o oră, în timp ce implanturile dentare pot necesita mai multe vizite și poate dura câteva luni.

Este cosmetica dentară dureroasă?

În general, procedurile de cosmetica dentară nu sunt dureroase, dar este posibil să se simtă o ușoară sensibilitate sau disconfort după procedură. Dentistul tău poate prescrie medicamente pentru a ajuta la reducerea disconfortului.

Cum pot găsi un dentist calificat în cosmetica dentară?

Pentru a găsi un dentist calificat în cosmetica dentară, poți începe prin a căuta recomandări de la prieteni sau familie. De asemenea, poți căuta pe internet sau pe site-urile organizațiilor stomatologice pentru a găsi un dentist cu experiență în cosmetica dentară. Asigură-te că verifici recenziile și evaluările altor pacienți pentru a avea o idee mai bună despre experiența lor.

Cât costă procedurile de cosmetica dentară?

Costul procedurilor de cosmetica dentară variază în funcție de tipul de procedură și de locația geografică. De exemplu, albirea dinților poate costa între 500 și 1500 de lei, în timp ce implanturile dentare pot costa de la câteva mii de lei până la zece mii de lei sau mai mult. Este important să discuți cu dentistul tău despre costuri și să verifici dacă asigurarea ta dentară acoperă sau nu procedurile de cosmetica dentară.

Pot beneficia de proceduri de cosmetica dentară dacă am probleme dentare sau gingivale?

Înainte de a efectua orice procedură de cosmetica dentară, este important să ai o sănătate dentară bună. Dacă ai probleme dentare sau gingivale, acestea trebuie tratate înainte de a efectua orice procedură de cosmetica dentară. Discută cu dentistul tău despre opțiunile disponibile pentru a trata problemele dentare și gingivale.

Ce trebuie să fac pentru a menține rezultatele procedurilor de cosmetica dentară?

Pentru a menține rezultatele procedurilor de cosmetica dentară, este important să ai o igienă orală bună și să vizitezi dentistul regulat pentru examinări și curățare profesională. Evită consumul de alimente și băuturi care pot păta dinții, cum ar fi cafeaua, vinul roșu sau tutunul. De asemenea, poți utiliza produse de îngrijire dentară special concepute pentru a menține strălucirea dinților și a preveni pătarea lor.

Investește în sănătatea și frumusețea zâmbetului tău

Bucură-te de un corp sănătos, crește-ți imaginea de sine, acum știi că poți reuși orice îți propui!

Programează-te la consultație de cosmetică dentară la CrinaDent pentru a beneficia de servicii stomatologice excelente.

Oferte Stomatologice pentru Companii Cluj

Când și unde ne găsești

Îți stăm la dispoziție pentru toate serviciile de stomatologie în regim normal sau de urgență.
Serviciile de stomatologie în regim de urgență sunt non stop, și în funcție de situație evaluăm și vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție
Telefon urgențe: +40 740 224 935

Adresa
Str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca
Telefon/
WhatsApp

Sună pentru urgențe: +40 740 224 935

Programări: +40 740 224 935

Sau scrie în Whatsapp: +40 740 224 935

Email

Ne poți contacta și prin e-mail: contact@crinadent.ro