Te doare un dinte chiar acum?

E timpul să mergi de urgență la stomatolog pentru binele și sănătatea ta!

Sună la: 0740 22 49 35

Scrie pe WhatsApp: +4 0740 224 935

Vino pe str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca

PROGRAMEAZĂ-TE
Urgențe Stomatologice Cluj-Napoca CrinaDent cabinet stomatologie deschis

Deoarece situații neprevăzute pot aparea oricând, venim în întâmpinarea nevoilor pacienților și cu un program special destinat urgențelor stomatologice.

Cum știti dacă aveți o urgență stomatologică?

Dacă te doare unul sau mai mulți dinți e o urgență stomatologică, și e timpul să te adresezi unui doctor stomatolog.

Orice traumă la nivel dentar sau orice durere care apare la un dinte, este o urgență. Este necesar să vă adresați medicului dentist dacă vă confruntați cu una din următoarele situații:

  • O durere dentară care nu trece
  • Edem facial
  • O inflamație gingivală
  • Sensibilitatea unui dinte la rece, la cald sau la dulce
  • Durere la atingrea unui dinte sau la muscătură
  • Durere constantă sau intermitentă
  • Durere pulsatilă la nivelul unui dinte
  • Durere și senzație de tensiune la aplecarea în față (semnifică o problema la nivelul sinusului maxilar)
  • Traume la nivel facial

În toate aceste cazuri, când apar dureri supărătoare la nivelul dinților sau a țesuturilor înconjurătoare, există metode de tratament care să reducă eficient și într-un timp relativ scurt, durerea, redând o stare de bine pacientului.

Chiar dacă nu aveți o programare la momentul în care vă confruntați cu o urgență, nu ezitați să ne contactați și ne vom face timp în programul nostru pentru a rezolva problema cu care vă confruntați.

Sună acum pentru o programare! 0740224935

Programează-te

Întrebări frecvente despre Urgențele Stomatologice

Răspundem întrebărilor tale legate de posibilele urgențe stomatologice și cum te putem ajuta să scapi de durere și discomfortul creat de problemele dentare, pentru a ajunge să te bucuri de zâmbetul tău.

Care sunt simptomele care necesită o vizită de urgență la dentist și cum să le recunosc?

Simptomele care necesită vizita de urgență la dentist includ: durere intensă în dinte sau gingii, sângerare abundentă, umflarea feței sau a gurii, pierderea unui dinte, a unei punți dentare, a unei coroane sau proteze dentare, ruperea unui dinte, sensibilitate dentară severă sau durere intensă. În cazul în care te afli în oricare dintre aceste situații Sună chiar acumla Cabinetul stomatologic CrinaDent din Cluj-Napoca și te vom ajuta să găsești cea mai bună soluție. Sună acum pentru programare sau scrie pe WhatsApp Tel: +40 740 224 935

Cum pot face o programare de urgență cu un stomatolog din cadrul clinicii CrinaDent?

Sună chiar acum la Cabinetul stomatologic CrinaDent din Cluj-Napoca pentru a programa o urgență stomatologică și te vom ajuta să găsești cea mai bună soluție. WhatsApp sau Tel: +40 740 224 935

Ce trebuie să fac în cazul unei dureri dentare severe și cum să ameliorez durerea înainte de vizita la dentist?

În cazul unei dureri dentare severe, trebuie să vă clătiți gura cu apă caldă cu sare, să aplicați comprese reci la nivelul obrazului și să evitați alimentele dure sau reci care vă pot agrava durerea. Este important să solicitați imediat o programare de urgență cu un stomatolog pentru a identifica cauza durerii și a primi tratamentul adecvat.

Ce tipuri de proceduri stomatologice pot fi realizate în timpul unei vizite de urgență?

Procedurile stomatologice care pot fi realizate în timpul unei vizite de urgență includ constatarea cauzei și diagnosticarea problemei stomatologice, extracții dentare, repararea dinților fisurați sau rupți, începerea tratamentului canalului radicular, aplicarea obturațiilor dentare, gestionarea sângerării gingivale sau alte tratamente pentru durere sau infecții.

Ce ar trebui să fac în cazul în care am pierdut un dinte sau mi s-a rupt un dinte?

În cazul în care ați pierdut un dinte, trebuie să păstrați dintele într-un recipient cu lapte și să solicitați imediat o programare de urgență cu un stomatolog pentru a putea reimplanta dintele.

Ce măsuri pot lua în cazul unei fracturi dentare și cum să îngrijesc zona afectată înainte de a ajunge la dentist?

În cazul unei fracturi dentare, trebuie să evitați alimentele dure sau reci care vă pot agrava durerea și să solicitați imediat o programare de urgență cu unul din stomatologii de la Clinica CrinaDent pentru a evalua gradul fracturii și a decide tratamentul adecvat. În cazul în care există o durere severă, puteți lua analgezice conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Ce ar trebui să fac în cazul unei pierderi a protezei dentare?

În cazul unei pierderi a protezei dentare, trebuie să solicitați imediat o programare de urgență cu un stomatolog. Înainte de a ajunge la cabinetul stomatologic, puteți utiliza o pastă de dinți sau o pastă de fixare a protezei pentru a o fixa temporar. Este important să nu încercați să fixați proteza cu adezivi casnici, deoarece aceștia pot agrava problemele.

Ce trebuie să fac în cazul în care se întâmplă o urgență stomatologică în timpul weekend-ului sau sărbătorilor legale și cum să găsesc un stomatolog disponibil?

Sună chiar acum la Cabinetul stomatologic CrinaDent din Cluj-Napoca pentru a programa o urgență stomatologică și te vom ajuta să găsești cea mai bună soluție. Sună acum pentru programare sau scrie pe WhatsApp Tel: +40 740 224 935

Întâmpini o urgență stomatologică?

Dacă doare sau sângerează mult, este cu siguranță o urgență!

Sună chiar acum la Cabinetul Stomatologic CrinaDent și programează o consultație stomatologică de urgență pentru a determina exact cauza și cel mai bun tratament pentru situația ta!

Urgențe Stomatologice în Cluj-Napoca cabinet st descis acum CrinaDent

Când și unde ne găsești

Îți stăm la dispoziție pentru toate serviciile de stomatologie în regim normal sau de urgență.
Serviciile de stomatologie în regim de urgență sunt non stop, și în funcție de situație evaluăm și vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție
Telefon urgențe: +40 740 224 935

Adresa
Str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca
Telefon/
WhatsApp

Sună pentru urgențe: +40 740 224 935

Programări: +40 740 224 935

Sau scrie în Whatsapp: +40 740 224 935

Email

Ne poți contacta și prin e-mail: contact@crinadent.ro