EȘTI PENTRU PRIMA DATA LA CABINETUL STOMATOLOGIC CRINADENT, CLUJ?

Ai făcut o alegere înțeleaptă să investești în sănătatea ta!

Sună la: 0740 22 49 35

Scrie pe WhatsApp: +4 0740 224 935

Vino pe str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca

PROGRAMEAZĂ-TE
Medic Stomatolog cluj-napoca Dr. Crina Lobonț

Ce trebuie să știi înainte să mergi prima dată la stomatolog?

Stomatologul e viitorul tău prieten

El te va ajuta să înțelegi starea ta de sănătate și te va îndrepta să alegi care e cea mai bună decizie pentru tine. Te va preveni și te va sfătui cum poți să rămâi sănătos și fericit. Te va ajuta să ai o imagine de sine mai bună și un zâmbet mai frumos.

Tratamentele stomatologice moderne se desfășoară în absența totală a durerii datorită anesteziei

Efectuate profesionalist nici unul din tratamentele stomatologice nu trebuie să doară. Se prea poate să existe un anumit disconfort, dar durerea e o excepție și nu o regulă.

Ce acte ai nevoie ca sa mergi la dentist?

Se pot descarca de aici o file_download fișă de pacient cu mai multe întrebări legate de istoricul tău medical de până acuma, acest lucru ajuta stomatologul să știe ce fel de tratamente sau medicamente ți se pot aplica sau care nu.

Ce analize medicale ai nevoie cand mergi prima data la un stomatolog?

E recomandat să faci câteva radiografii dentare înainte de a începe un tratament stomatologic, dar pentru a ști exact ce fel de radiografie, la care dinte sau unde se pot face radiografiile dentare, vă încurajăm să veniți la un control pentru a stabili împreună care va fi strategia după care vom lucra și care e lista de tratamente stomatologice de care aveți nevoie.

Sună acum pentru o programare! 0740224935

Programează-te

Întrebări Frecvente pentru Pacienții noi ai Clinicii Stomatologice CrinaDent

Acestea sunt o parte din întrebările frecvente pe care le primim de la pacienții noștrii, și credem că ar putea să te ajute să înțelegi mai bine serviciile noastre și cum putem să-ți fim de folos.

Ce tipuri de servicii stomatologice oferiți?

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, de la igienizarea dentară și tratamente de canal, până la implanturi dentare, tratamente ortodontice și proteze dentare. Pentru a vedea toate serviciile noastre, vă invităm să accesați pagina cu toate Serviciile Stomatologice de aici.

Când și unde ne găsești?

Cabinetul stomatologic CrinaDent este situat în Cluj-Napoca, str Craiova nr. 2, programul nostru este Luni, Marți, Joi de la 13.00 la 20.00, iar Miercuri, și Vineri de la 10.00 la 16.00. Puteți suna pentru o programare sau să ne scrieți pe WhatsApp Tel: +40 740 224 935 Vezi aici cum poți ajunge la noi folosind Harta Google

Care sunt orele de programare disponibile?

Programările sunt disponibile în funcție de disponibilitatea noastră și a pacientului. În principiu ne găsiți la cabinet Luni, Marți și Joi de la 13.00 la 20.00, iar Miercuri și Vineri de la 10.00 la 16.00, însă putem să găsim și alte soluții în funcție de programul dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați pentru a stabili o dată și o oră convenabilă pentru dumneavoastră. Sună acum pentru programare sau scrie pe WhatsApp Tel: +40 740 224 935

Dă splendoare Zâmbetului tău!

Investind în sănătatea ta dentară, investești în sănătatea întregului tău corp.

Pentru toate este un început, așa că poți să te programezi chiar acum la o primă vizită la cabinetul stomatologic CrinaDent din Cluj-Napoca.

Investește în sănătatea ta, investește în zâmbetul tău, vino la CrinaDent Cluj

Când și unde ne găsești

Îți stăm la dispoziție pentru toate serviciile de stomatologie în regim normal sau de urgență.
Serviciile de stomatologie în regim de urgență sunt non stop, și în funcție de situație evaluăm și vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție
Telefon urgențe: +40 740 224 935

Adresa
Str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca
Telefon/
WhatsApp

Sună pentru urgențe: +40 740 224 935

Programări: +40 740 224 935

Sau scrie în Whatsapp: +40 740 224 935

Email

Ne poți contacta și prin e-mail: contact@crinadent.ro