AI NEVOIE DE UN STOMATOLOG ÎN CLUJ?

Ești în locul potrivit.

CrinaDent este exact ceea ce cauți. Medici stomatologi profesioniști, atmosferă de familie, transparență, încurajare, prețuri potrivite pentru tine.

Sună la: 0740 22 49 35

Scrie pe WhatsApp: +4 0740 224 935

Vino pe str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca

PROGRAMEAZĂ-TE
Medic Stomatolog cluj-napoca Dentist Dr. Crina Lobonț

Ce spun clienți despre serviciile prestate de echipa Crina Dent

Slideshow Items

 • Mărturie Maria Racan despre serviciile stomatologice de la cabinetul stomatologic CrinaDent Cluj-Napoca

  Sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice oferite de CrinaDent și d-na dr. Crina Lobonț. Calitate, seriozitate și profesionalism la cele mai înalte standarde.

  Maria Racan

 • Mărturie Marcel despre serviciile stomatologice de la cabinetul stomatologic CrinaDent Cluj-Napoca

  În trecut am avut parte de doar de experiențe neplăcute în domeniul tratamentelor stomatologice, însă la CrinaDent am avut parte de servicii stomatologice fără durere, d-na dr. Crina Lobonț este un stomatolog foarte bun, o recomand cu mare drag.

  Marcel

 • Mărturie Claudia despre serviciile stomatologice de la cabinetul stomatologic CrinaDent Cluj-Napoca

  CrinaDent este cabinetul stomatologic din Cluj-Napoca unde veți experimenta de fiecare dată un mediu linistit, curat, servicii excelente, tratamente fără durere, veți fi auziți, înțeleși și veți putea lăsa anxietatea și frica deoparte, în timp ce vă reconstruiți un zâmbet nou, încrezător și toate astea la prețuri accesibile. Mulțumesc d-na Dr. Crina Lobonț, pentru experiențe excelente și rezultate impresionante! Sunt așa de bucuroasă că am apelat la serviciile stomatologice oferite de dumneavoastră! Vă recomand cu mare drag.

  Claudia

 • Mărturie Adrian despre serviciile stomatologice de la cabinetul stomatologic CrinaDent Cluj-Napoca

  La cabinetul stomatologic CrinaDent, d-na dr. Crina Lobonț a fost foarte înțelegătoare, mi-a explicat exact toate detaliile și a rezolvat problema mea stomatologică. Am apreciat mult faptul că m-a ajutat să găsesc cea mai bună soluție din punct de vedere medical dar și financiar.

  Adrian

Întrebări Frecvente despre serviciile stomatologice oferite de Clinica Stomatologică CrinaDent din Cluj-Napoca

Acestea sunt o parte din întrebările frecvente pe care le primim de la pacienții noștrii, și credem că ar putea să te ajute să înțelegi mai bine serviciile noastre și cum putem să-ți fim de folos.

Ce tipuri de servicii stomatologice oferiți?

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, de la igienizarea dentară și tratamente de canal, până la implanturi dentare, tratamente ortodontice și proteze dentare. Pentru a vedea toate serviciile noastre, vă invităm să accesați pagina cu toate Serviciile Stomatologice de aici.

Când și unde ne găsești?

Cabinetul stomatologic CrinaDent este situat în Cluj-Napoca, str Craiova nr. 2, programul nostru este Luni, Marți, Joi de la 13.00 la 20.00, iar Miercuri, și Vineri de la 10.00 la 16.00. Puteți suna pentru o programare sau să ne scrieți pe WhatsApp Tel: +40 740 224 935 Vezi aici cum poți ajunge la noi folosind Harta Google

Care sunt orele de programare disponibile?

Programările sunt disponibile în funcție de disponibilitatea noastră și a pacientului. În principiu ne găsiți la cabinet Luni, Marți și Joi de la 13.00 la 20.00, iar Miercuri și Vineri de la 10.00 la 16.00, însă putem să găsim și alte soluții în funcție de programul dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați pentru a stabili o dată și o oră convenabilă pentru dumneavoastră. Sună acum pentru programare sau scrie pe WhatsApp Tel: +40 740 224 935

Dă splendoare Zâmbetului tău!

Investind în sănătatea ta dentară, investești în sănătatea întregului tău corp.

Dacă știi exact ce servicii stomatologice cauți în Cluj-Napoca, sau chiar dacă nu știi exact tipul de tratamente stomatologice necesare, programează-te chiar acum la o o consultație la cabinetul stomatologic CrinaDent din Cluj-Napoca, pentru a determina starea ta curentă de sănătate dentară și a face un plan pentru a ajunge la scopul tău, de a fi sănătos și să te bucuri de zâmbetul tău.

Serviii Stomatologice complete la cabinetul stomatologic CrinaDent Cluj-Napoca

Când și unde ne găsești

Îți stăm la dispoziție pentru toate serviciile de stomatologie în regim normal sau de urgență.
Serviciile de stomatologie în regim de urgență sunt non stop, și în funcție de situație evaluăm și vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție
Telefon urgențe: +40 740 224 935

Adresa
Str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca
Telefon/
WhatsApp

Sună pentru urgențe: +40 740 224 935

Programări: +40 740 224 935

Sau scrie în Whatsapp: +40 740 224 935

Email

Ne poți contacta și prin e-mail: contact@crinadent.ro