-->

TERMENI ȘI CONDIȚII

Investește în sănătatea Ta!

PROGRAMEAZĂ-TE
Medic Stomatolog cluj-napoca Dr. Crina Lobonț

TERMENI ȘI CONDIȚII

Despre noi:

CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț: cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Craiova nr.2, cod unic de înregistrare fiscală (CIF) 27287008, telefon 0740224935 - e-mail contact@crinadent.ro

Dreptul de autor asupra conținutului acestui site aparține în totalitate CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț sub brandul CrinaDent sau partenerilor săi. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul scris exprimat de către CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț ori de către titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț.

1. TERMENI:

CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț își rezervă dreptul de a modifica, de a actualiza acești termeni, unilateral, fară vreo informare prealabilă. Schimbările intră în vigoare în momentul publicării pe acest site. în cazul în care continuați să vizitați acest site și după modificarea acestor termeni înseamnă că sunteți de acord cu schimbarea acestora.

2. SERVICII:

Siteul www.crinadent.ro oferă publicului larg posibilitatea de a vizualiza informații despre diverse metode, proceduri sau servicii stomatologice de specialitate.
Datele dumneavoastră de contact, introduse in formularul de pe site-ul crinadent.ro vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal. Acestea vor fi utilizate în scopuri proprii, în vederea identificării unei necesități în programarea pentru un anumit serviciu, și nu numai..

3. GARANȚII:

CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț nu garantează că fiecare pacient care completează o cerere de programare online va putea fi luat în exact acest interval dorit, dar garantăm o comunicare deschisă care să vă ajute să găsim împreună cea mai bună soluție. Orice confirmare se face telefonic sau prin intermediul adresei de email.
CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț nu garantează ca vizitatorii, fie persoane fizice sau juridice, vor obtine informatii sau detalii amanuntite despre toate metodele sau tratamentele stomatologice.
Pentru nelămuriri sau întrebări ne puteți contacta telefonic sau prin intermediul adresei de email.

4. LIVRAREA:

Orice programare se va consulta la cabinetul stomatologic CrinaDent din str. Craiova nr. 2- 4 ap 2. Dacă vor fi necesre alte interventii vă vom ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru voi.

5. ADMINISTRAREA:

CMI Dr. Anamaria Crina Lobonț își rezervă dreptul de a modifica oricând conținutul acestui site.
Pentru modificări / sugestii puteți contacta administratorul acestui site prin intermediul paginii de contact.